بازدید کننده گرامی باتوجه به نوسانات قیمت لطفا قبل از خرید تماس حاصل فرمایید.
بازدید کننده گرامی: موجودی و قیمت تمامی محصولات استوک پی سی، آپدیت می باشد.
خرید مطمئن با استوک پی سی
آخرین مقالات

راهنمای خرید کارت گرافیک خوب و کاربردی

راهنمای خرید کارت گرافیک

یکی از مهم‌ترین قطعاتی که امروزه در انواع سیستم‌های کامپیوتری مورد استفاده قرار می‌گیرد و دارای کاربردهای زیادی است کارت گرافیک است. این قطعات در واقع وظیفه پردازش‌های گرافیکی مربوط به بازی‌ها و فیلم‌ها و انیمیشن‌ها را در سیستم‌های کامپیوتری ایفا می‌کنند. به همین علت در انتخاب و خرید سیستم گیمینگ از درجه اهمیت بالایی برخوردار هستند. با مطالعه راهنمای خرید کارت گرافیک شما می‌توانید با انواع این محصولات بیشتر آشنا شوید.

این آشنایی به شما اجازه می‌دهد تا بتوانید از میان انواع محصولاتی که وجود دارد بهترین گزینه‌ها را بر اساس نیاز و شرایط خود انتخاب کرده و اقدام به خرید و استفاده از آنها کنید. دقت داشته باشید که امروزه کارت‌های گرافیک بر اساس قیمت و همین‌طور برند سازنده و البته مشخصات فنی به دسته‌های مختلفی تقسیم‌ بندی می‌شوند که هریک دارای ویژگی‌های مخصوص به خود بوده و قابلیت‌های خاصی را نیز به شما ارائه می‌دهند.

پس اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که قصد خرید انواع کارت‌های گرافیک را دارید به شما پیشنهاد می‌کنیم حتما ادامه این مطلب را با دقت مطالعه کنید.

نکات کلی و ابتدایی که باید برای خرید کارت گرافیک بدانید

در اولین بخش از راهنمای خرید کارت گرافیک قصد داریم نکات اولیه‌ای را برای خرید انواع این کارت‌ها در اختیار شما قرار دهیم که بدون شک مطالعه و رعایت‌کردن این نکات می‌تواند مزایای زیادی را برای شما به همراه داشته باشد.

  • شما باید سعی کنید مقداری از بودجه خود را برای خرید پردازنده مرکزی نگه دارید. به همین علت نباید کل پولتان را خرج خرید بهترین کارت گرافیک کنید.
  • سعی کنید کارت گرافیکی را برای خرید انتخاب کنید که با وضعیت صفحه‌ نمایش شما همخوانی مناسبی داشته باشد. به‌این‌ ترتیب می‌توانید به میزان زیادی در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کرده و در کنار آن بهترین کیفیت تصویر را نیز دریافت کنید.
  • نرخ refresh کامپیوتر و سیستم کامپیوتری خود را در نظر بگیرید.
  • در گام بعدی شما باید در نظر بگیرید که آیا کامپیوتر یا لپ‌تاپ شما قدرت و حافظه کافی برای استفاده از یک کارت گرافیک فوق‌العاده قدرتمند را دارد یا خیر؟ در صورتی‌ که سیستم کامپیوتری شما چنین توانایی ندارد بهتر است که یک کارت گرافیک بسیار قوی را خریداری نکنید.
  • در گام آخر نیز باید مشخص کنید که کدام‌یک از برندهای AMD یا Nvidia می‌توانند گزینه مناسبی برای خرید و استفاده توسط شما باشند.

AMD یا Nvidia؟ کدام یک گزینه مناسب‌تری برای خرید هستند؟

امروزه صدها کارت گرافیک تولید شده توسط ده‌ها برند مختلف وجود دارند؛ اما تنها دو شرکت بزرگ در دنیا هستند که پردازنده‌های گرافیکی را تولید می‌کنند که این دو شرکت در واقع شرکت‌های AMD و Nvidia هستند. اگرچه امروزه Xe Graphics تولید شده توسط برند اینتل برای لپ‌تاپ‌ها عرضه می‌شود؛ ولی هنوز هم این دو شرکت جز گزینه‌های اول برای هر خریداری هستند و ما در این بخش از راهنمای خرید کارت گرافیک نیز قصد صحبت‌کردن درباره آنها را داریم.

در سال جدید AMD با کارت گرافیک‌های RX 6000 خود رقابت شدیدتری را با برند Nvidia آغاز کرده است. این محصولات از نظر عملکردی فوق‌العاده بوده و جذابیت‌های زیادی را برای کاربران خود به همراه دارند. امروزه پردازنده‌های مرکزی RTX سری 30 نیز تولید و ساخته می‌شوند که قدم بزرگی را در دنیای گیم و بازی برداشته و کیفیت تصاویر را به میزان زیادی بهبود داده‌اند. بااین‌حال نباید فراموش کنید که این برند هنوز از نظر تکنولوژی ردیابی پرتو از برند Nvidia عقب‌تر است.

فراموش نکنید که امروزه اهمیت این تکنولوژی به طور گسترده‌ای ثابت شده و بسیاری از گیمرها اذعان دارند که استفاده از این تکنولوژی به میزان زیادی روی تجربه گیمینگ آنها تاثیرگذار بوده است. یک ویژگی مهم دیگر برند Nvidia تکنولوژی DLSS آن است که رزولوشن را با یک دستیار مبتنی بر هوش مصنوعی ارتقا می‌دهد. همین عامل نیز باعث عملکرد بهتر در ازای نرخ فریم پایین‌تر و به حداکثر رساندن وضوح صفحه‌ نمایش خواهد شد.

البته فراموش نکنید که امروزه برند AMD نیز جایگزین متن‌ باز خود را برای تکنولوژی DLSS با نام  Fidelity FX Super Resolution منتشر کرده است. با این‌حال هنوز DLSS دارای عملکرد بسیار بهتری نسبت به این تکنولوژی است.

AMD یا Nvidia

قصد دارید چقدر برای خرید کارت گرافیک هزینه کنید؟

در این بخش از راهنمای خرید کارت گرافیک قصد داریم درباره بودجه‌ای که شما برای خرید این کارت‌ها کنار گذاشته‌اید صحبت کنیم. به‌طور کلی باید بدانید که قیمت کارت‌های گرافیکی امروزه بسیار نسبت به یکدیگر متفاوت است. کارت‌های گرافیکی که کیفیت بالایی ندارند از قیمت 100 دلار یعنی تقریبا 3 میلیون تومان شروع شده و مدل‌های سطح بالاتر آن مانند GeForce RTX 3090 Ti به 2000 دلار یا قیمت‌های بالاتر نیز می‌رسند.

به‌طور کلی باید بدانید که کارت گرافیک‌هایی که قیمت خیلی بالایی دارند معمولا ارزش خرید ندارند مگر در موارد خاصی که شما انتظار بهترین عملکرد را از کارت گرافیک خود داشته باشید. شاید برای شما جالب باشد که بدانید کارت‌های گرافیکی که قیمت‌های بسیار بالایی دارند در برخی از موارد تنها 10 درصد عملکرد بهتر را به شما ارائه می‌دهند.

به‌عنوان یک مثال بسیار خوب در این زمینه شما می‌توانید یک کارت گرافیک RTX 3080 12GB را با حدود 1000 دلار خریداری کنید که این هزینه نصف مقدار هزینه‌ای است که باید برای خرید کارت گرافیک RTX 3090 Ti که حدود 15 درصد عملکرد بهتری را به شما ارائه می‌دهد. این مسئله در خصوص محصولات تولید شده توسط برند AMD نیز صدق می‌کند.

کدام پردازنده گرافیکی مقرون‌به‌صرفه‌تر است؟ پردازنده‌های میان‌رده یا رده‌بالا؟

در ادامه راهنمای خرید کارت گرافیک قصد داریم به بررسی کارت گرافیک‌های میان‌رده و رده‌بالا بپردازیم و آنها را بر اساس قیمت و عملکردی که دارند دسته‌بندی کنیم. به‌عنوان یک مثال برای شروع کار دقت داشته باشید که کارت گرافیک GTX 1070 یک پردازنده میان‌رده است؛ چراکه سرعت آن تقریبا به‌اندازه 1660 Super است. به یاد داشته باشید که همه کارت‌های گرافیک که دارای دقیقا یک GPU مشخص هستند، عملکرد یکسانی را نیز تقریبا به شما ارائه خواهند داد.

  • کارت گرافیک Nvidia GeForce GT 1030; AMD Radeon RX 550: در رده پردازنده‌های بسیار ارزان قرار دارد. شما تنها در صورتی باید اقدام به خرید آنها کنید که علاقه‌ای به گیمینگ و بازی‌کردن نداشته باشید و البته پردازنده مرکزی شما نیز دارای گرافیک یکپارچه نباشد.
  • Nvidia GeForce GTX 1650 Super, Nvidia GTX 1650; AMD Radeon RX 6500 XT, RX 6400, RX 5500 XT 4GB/8GB. Older: Nvidia GTX 1060, GTX 1050 Ti and GTX 1050; AMD RX 590, RX 580, RX 570, RX 560: کارت گرافیک‌های مقرون‌به‌صرفه که برای اجرای بازی‌ها با کیفیت 1080p یا پایین‌تر و با تنظیمات متوسط رو به پایین می‌توانند گزینه جذابی باشند.
  • Nvidia GeForce RTX 3050, RTX 2060, GTX 1660 Ti, GTX 1660 Super, GTX 1660; AMD Radeon RX 6600 XT, RX 6600, RX 5700, RX 5600 XT. Older: Nvidia GTX 1070 Ti, GTX 1070; AMD RX Vega 56: کارت گرافیک‌های میان‌رده که برای اجرای بازی با کیفیت 1080p و سازگار با هدست‌های VR می‌توانند گزینه بسیار خوبی باشند.
  • Nvidia GeForce RTX 3070 Ti, RTX 3070, RTX 3060 Ti, RTX 3060, RTX 2080 Ti, RTX 2080 Super, RTX 2070 Super, RTX 2070, RTX 2060 Super; AMD Radeon RX 6800, RX 5700 XT. Older: Nvidia GTX 1080 Ti, GTX 1080; AMD Radeon VII, RX Vega 64: که در میان کارت گرافیک‌های رده‌بالا قرار دارند و برای بازی به همراه هدست‌های VR و با رزولوشن 1440p می‌توانند بسیار جذاب باشند.
  • Nvidia GeForce RTX 3090 Ti, 3090, RTX 3080 Ti, RTX 3080, Titan RTX. AMD Radeon RX 6900 XT, RX 6800 XT. Older: Nvidia Titan V, Titan Xp: جز قوی‌ترین و بهترین کارت گرافیک‌های موجود در دنیا به شمار می‌آیند، برای بازی با کیفیت 4k بدون شک بهترین گزینه هستند و البته از تکنولوژی‌های مبتنی بر هوش مصنوعی نیز به طور کامل پشتیبانی می‌کنند.

مقایسه عملکرد گیمینگ کارت گرافیک‌های دو برند Nvidia و AMD

به‌طور کلی در سال‌های اخیر پیشرفت چشمگیر کارت‌های گرافیک باعث شده تا توسعه‌دهندگان بازی‌ها بتوانند جهان‌هایی با جزئیات بیشتر را خلق کرده و کیفیت بالاتری را به گیمرها ارائه دهند و از طرف دیگر گیمرها نیز بتوانند تجربیات بهتری را از انجام بازی‌های مختلف به دست بیاورند. این پیشرفت در کارت گرافیک‌ها و پردازنده‌های گرافیکی تولید شده توسط تمام برندهای مختلف قابل‌مشاهده است؛ ولی زمانی که صحبت از عملکرد کامل می‌شود بدون شک برند Nvidia به لطف GeForce RTX 3090 Ti کمی پیشتاز است.

در ادامه این بخش از راهنمای خرید کارت گرافیک بیشتر درباره تفاوت عملکردی این دو صحبت خواهیم کرد. اگر به رتبه‌های بنچمارک‌های پردازنده‌های گرافیکی نگاه کنیم مشاهده خواهیم کرد که RX 6950 XT تولید شده توسط برند AMD در رزولوشن‌های 1080p و 1440p بالاترین جایگاه را داشته و برند Nvidia تنها در رزولوشن 4k جایگاه بالاتری را به خود اختصاص داده است. نکته مهم دیگر این است که از میان ده پردازنده برتر در دنیا 4 پردازنده متعلق به AMD و 6 مورد دیگر متعلق به Nvidia هستند.

RTX 3090 Ti تولید شده توسط برند Nvidia چندان از راه دور مقرون‌به‌صرفه نیست و این در حالی است که GeForce RTX 3080 و Radeon RX 6800 XT می‌توانند نشان‌دهنده عملکرد بهتری باشند. با داشتن نگاهی به بازار اصلی کارت‌های گرافیک مشاهده می‌کنیم که پردازنده گرافیکی Radeon RX 6700 XT تولید شده توسط برند AMD در مقایسه با GeForce RTX 3060 Ti کمی عملکرد بهتری را به مشتریان و کاربران خود ارائه می‌دهد.

مقایسه عملکرد گیمینگ کارت گرافیک‌های دو برند Nvidia و AMD

مقایسه مصرف انرژی و بهینه بودن در محصولات تولید شده توسط دو برند Nvidia و AMD

تا قبل از معرفی Navi برند AMD از نظر بهره‌وری برند Nvidia بدون شک بهترین برند در دنیا به شمار می‌آمد؛ ولی زمانی که تکنولوژی Navi معرفی شد کارایی و بهره‌وری محصولات AMD نیز به میزان زیادی ارتقا پیدا کرد. در واقع تکنولوژی Navi با بهره‌بردن از تراشه‌هایی که با استفاده از پروسه 7 نانومتری FinFET که متعلق به TSMC ساخته شده‌اند موفق شده است تا به میزان زیادی بهره‌وری محصولات AMD را ارتقا دهد. بااین‌حال نباید فراموش کنید که معماری Ampere که برای Nvidia است نیز دارای عملکرد خوبی است.

 به‌طورکلی می‌توان گفت این دو معماری که متعلق به دو برند بزرگ در زمینه تولید کارت گرافیک هستند تقریبا عملکرد یکسانی دارند و نمی‌توان گفت که در حال حاضر کدام‌یک دقیقا از دیگری بهتر است. در میان انواع پردازنده‌های گرافیکی که در حال حاضر در بازار وجود دارند RTX 3090 Ti بیشترین میزان مصرف انرژی را دارد و در جایگاه‌های بعدی نیز پردازنده‌های گرافیکی RX 6950 XT و RTX 3080 12GB، RTX 3090، 3080 Ti و 3080 قرار دارند.

در جایگاه‌های بعدی پردازنده‌های RX 6900 XT و 6800 XT هستند که متعلق به برند AMD هستند. در میان پردازنده‌های گرافیکی مقرون‌به‌صرفه‌ای که در حال حاضر در بازار وجود دارند RX 6500 XT انرژی کمتری را در مقایسه با پردازنده GTX 1650 مصرف می‌کند؛ ولی نباید فراموش کنید که RX 6400 تنها پردازنده گرافیکی مدرنی است که به یک اتصال برق حداقل PCIe 6-pin نیاز ندارد.

به‌طورکلی از نظر میزان انرژی و البته بهره‌وری می‌توان پردازنده‌های AMD را به میزان بسیار کمی بالاتر از پردازنده‌های Nvidia قرارداد.

AMD در مقایسه با Nvidia: فناوری ویژه

اکثر ویژگی‌هایی که در محصولات تولید شده توسط این دو برند پشتیبانی می‌شوند مشابه به نظر می‌رسند و این در حالی است که معماری آنها واقعا با یکدیگر متفاوت است. هر دو این محصولات در حال حاضر از تکنولوژی ردیابی پرتو پشتیبانی می‌کنند که امکان ایجاد جلوه‌های ویژه را به نحو احسنت برای شما فراهم می‌کند. تکنولوژی DLSS که متعلق به Nividia است یک فاکتور بزرگ برای این برند به شمار می‌آید؛ چراکه تکنولوژی FSR که متعلق به AMD است در نسخه اولیه در زمان اجرا خوب به نظر نمی‌رسد.

البته نباید فراموش کنید که مشکلات آن در نسخه دوم حل شده؛ ولی هنوز نسخه دوم به طور گسترده‌ای مورداستفاده قرار نمی‌گیرد. رمزگذاری و رمزگشایی پردازنده‌های گرافیکی یک جنبه بسیار مهم دیگر این محصولات است که در اینجا بدون شک محصولات تولید شده توسط برند Nvidia پیشتاز هستند. codecهای Turing و Ampere از کدهای باکیفیت بالاتری پشتیبانی کرده و نیاز به استفاده کمتری از GPU دارند.

نکته مهم دیگر این است که پردازنده‌های ارزان‌قیمت تولید شده توسط برند AMD به‌طورکلی از قابلیت رمزگذاری و رمزنگاری پشتیبانی نمی‌کنند. اگر بخواهیم به‌طورکلی عملکرد این دو برند را در زمینه فناوری‌های ویژه بررسی کنیم باید گفت که برند Nvidia عموما از نظر پیاده‌سازی برتر عمل کرده و می‌تواند در جایگاه بالاتر قرار گیرد که البته فاصله آن با برند AMD نیز چندان زیاد نیست.

مقایسه نهایی کارت گرافیک‌های دو برند Nvidia و AMD

در این بخش از راهنمای خرید کارت گرافیک قصد داریم به جمع‌بندی مقایسه بین این دو برند و محصولات تولید شده توسط آنها بپردازیم. به‌طورکلی امروزه AMD را می‌توان پادشاه برندهای تولیدکننده پردازنده‌های گرافیکی و کارت گرافیک در دنیا دانست. البته این به آن معنا نیست که پردازنده‌های تولید شده توسط این برند از هر نظر از پردازنده‌های گرافیکی Nvidia بهتر هستند و از بسیاری از جهات نیز پردازنده‌های Nvidia گزینه بهتری برای خرید و استفاده توسط شما هستند.

اگر بخواهیم یک نتیجه‌گیری کلی را از تفاوت‌ها و مقایسه بین این دو برند ارائه دهیم باید گفت که شما بر اساس نیاز و شرایطی که دارید مشخص می‌کنید که کدام‌یک از این دو برند می‌توانند محصولات موردنیاز شما را تولید کنند. برند AMD به‌وضوح در بسیاری از ویژگی‌های استاندارد برنده رقابت میان این دو برند است؛ اما از نظر تکنولوژی ردیابی پرتو و همین‌طور DLSS بدون شک عقب‌تر از Nvidia است.

علاوه بر این در راهنمای خرید کارت گرافیک باید به این نکته نیز دقت داشته باشید که قیمت محصولات تولید شده توسط این دو برند معمولا مشابه یکدیگر است و از این نظر تفاوت چندان زیادی با یکدیگر ندارند؛ ولی اگر بخواهیم به بررسی جزئی قیمت محصولات تولید شده توسط این دو برند بپردازیم می‌توان گفت که کارت گرافیک‌های تولید شده توسط برند AMD معمولا دارای قیمت مناسب‌تری در مقایسه با محصولات تولید شده توسط برند Nvidia هستند.

راهنمای خرید کارت گرافیک

بررسی مموری و Form factor در زمان خرید کارت گرافیک

در این بخش از راهنمای خرید کارت گرافیک ما قصد داریم درباره دو عامل بسیار مهم برای خرید این محصولات صحبت کنیم. اولین ویژگی که شما باید در زمان خرید این کارت‌های گرافیک به آن دقت و توجه داشته باشید مموری کارت گرافیکی است که شما قصد خرید آن را دارید. اگر قصد اجرای یک بازی با کیفیت 1080 را دارید حداقل مموری کارت گرافیکی که خریداری می‌کنید باید 6 و ترجیحا 8 باشد. درصورتی‌که قصد دارید با کیفیت و وضوح بالاتری اجرا کنید باید کارت گرافیکی با مموری بالاتر را خریداری کنید.

دقت داشته باشید که برای اجرای بازی‌ها با کیفیت 4k شما قطعا به یک کارت گرافیک با مموری بالاتر از 8 گیگابایت نیاز خواهید داشت. Form factor یک عامل مهم دیگر در زمان خرید انواع کارت‌های گرافیک است. کارت‌های گرافیک امروزه در انواع مختلف نیمه قد (باریک)، تک اسلات، دو اسلات، سه اسلات و حتی بیشتر طراحی و ساخته می‌شوند. بیشتر کارت‌های گرافیکی که برای بازی طراحی و ساخته می‌شوند به‌صورت تمام‌قد هستند.

از طرف دیگر باید بدانید کارت‌های گرافیک نسل فعلی معمولا دارای ضخامت بالاتری نیز در مقایسه با محصولات تولید شده در نسل قبلی هستند. پس در زمان خرید حتما به این نکته مهم نیز دقت داشته باشید.

بررسی TDP و پورت‌های کارت گرافیکی که قصد خرید آن را دارید

توان حرارتی یکی دیگر از ویژگی‌های کلیدی و بسیار مهم کارت گرافیک است که ما در این راهنمای خرید کارت گرافیک قصد داریم به بررسی آن بپردازیم. TDP معیاری است که به اندازه‌گیری اتلاف گرما در کارت‌های گرافیک می‌پردازد. به نظر می‌رسد که امروزه هم برند AMD و هم برند Nvidia در حال تغییر به سمت تکنولوژی TBP هستند تا بتوانند از این نظر نیز خود را بهینه‌سازی کنند. این تکنولوژی به معنای واقعی کلمه نشان‌دهنده قدرت کل کارت گرافیک است.

اگر شما از یک PSU با منبع قدرت 400 وات استفاده می‌کنید که از یک پردازنده مرکزی اورکلاک شده 95 واتی بهره می‌برد و شما قصد اضافه‌کردن یک کارت TDP با 250 وات قدرت را دارید بدون شک نیازمند ارتقای PSU خود خواهید بود. امروزه پردازنده‌های RTX 3080/RX 6800 XT و نسخه‌های بالاتر PSU بهتر و قوی‌تری دارند و می‌توانند نیازهای شما را به نحو احسنت برطرف کنند. البته امروزه شایعاتی پس از انتشار RTX 3090 Ti نیز منتشر شده است که نسل بعدی این کارت‌های گرافیک قدرت بسیار بالاتری خواهند داشت.

به‌طورکلی مانیتورها دارای پورت‌های مخصوص زیادی هستند که هریک از آنها کیفیت تصویر مخصوص به خود را دارا هستند. زمانی که شما قصد خرید کارت گرافیک را دارید باید به پورتی که قصد استفاده از آن را دارید نیز دقت داشته باشید تا بتوانید بهترین کارت گرافیک را بر اساس نیاز خود خریداری کنید.

راهنمای خرید کارت گرافیک

سرعت کلاک و هسته‌های Cuda در خرید کارت گرافیک

سرعت کلاک یکی از مهم‌ترین معیارهایی است که امروزه در خرید کارت گرافیک باید به آن دقت و توجه داشته باشید. به همین علت نیز در این بخش از راهنمای خرید کارت گرافیک قصد داریم کمی بیشتر درباره آن صحبت کنیم. در میان کارت گرافیک‌هایی که دارای پردازنده‌های گرافیکی یکسانی هستند برخی از آنها با سرعت کمی بالاتر کلاک می‌شوند که می‌‌تواند در نهایت می‌تواند بین 3 تا 5 درصد روی نرخ فریم تاثیرگذار باشد. البته نباید فراموش کنید که سرعت کلاک تنها چیزی نیست که شما باید در زمان خرید به آن دقت داشته باشید.

هسته‌های CUDA یا پردازنده‌های جریان از دیگر فاکتورها و عواملی هستند که شما باید در زمان خرید کارت گرافیک به آنها دقت و توجه داشته باشید. مقایسه تعداد هسته‌ها در یک معماری یکسان می‌تواند در نهایت روی عملکرد کارت گرافیکی که شما خریداری می‌کنید تاثیر مستقیم داشته باشد.

پشتیبانی از VR و هوش مصنوعی در کارت گرافیک

مسئله مهم دیگری که باید در این بخش از راهنمای خرید کارت گرافیک به بررسی آن بپردازیم پشتیبانی از قابلیت VR است. درصورتی‌که شما هم قصد دارید پردازنده گرافیکی خود را با یک کامپیوتر VR HMD مورد استفاده قرار دهید حداقل به یک کارت گرافیک میان‌رده نیاز خواهید داشت که عملکرد مطلوبی را به شما ارائه دهد. از جمله چنین کارت گرافیک‌هایی می‌توان به Nvidia RTX 2060 Super و AMD RX 5700 یا نسخه‌های بالاتر این کارت‌های گرافیک اشاره کرد. پایین‌ترین کارت گرافیک‌هایی که شما می‌توانید برای این کار از آنها استفاده کنید شامل AMD Radeon RX 570 و Nvidia GTX 1060 هستند. بدیهی است که اگر علاقه‌ای به VR ندارید نیازی نیست که هزینه زیادی را برای خرید این کارت‌های گرافیک بپردازید.

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم تمامی اطلاعات لازم برای خرید کارت گرافیک را خدمت شما عزیزان ارائه دهیم. برای مشاهده و خرید انواع کارت گرافیک، علی الخصوص کارت‌های گرافیک مناسب سیستم‌های گیمینگ و رندرینگ، به صفحه کارت گرافیک مراجعه کنید.

استوک پیسی، ارائه دهنده انواع سیستم‌های گیمینگ، اداری، طراحی و همچنین انواع مانیتور، قطعات و لوازم جانبی همراه با ضمانت محصول، قیمت اقتصادی و به صرفه، پشتیبانی و مشاوره رایگان می‌باشد.

 

راهنمای خرید کارت گرافیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
برای دیدن محصولاتی که دنبال آن هستید تایپ کنید.